Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan sert mesaj: Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynısını yaparız!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan sert mesaj: Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynısını yaparız!

GÜNDEM Haberleri

''Kardeşlik Sofrası İftarı''nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'de şu anda devam eden bu olumsuz gelişmelerin yarın, bir gün eğer sınırlarımıza bir tehdit oluşturması, böyle bir vakayla karşı karşıya kalırsak bütün dünya şunu bilsin; bizler Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynını orada yapacağız." dedi.

​Cumhurbşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde AFAD tarafından düzenlenen iftara katıldı. İftar sonrası yaptığı açıklamada, PYD/YPG'den sınırlara yönelik bir tehdit gelmesi halinde, Suriye'ye "Fırat Kalkanı"nda olduğu bigi müdahale edileceğini söyledi.

"FIRAT KALKANI'NDA NE YAPTIYSAK, AYNISINI YAPACAĞIZ"

İşte Erdoğan'ın sözleri:

Suriye'de devam eden bu olumsuz gelişmeler, yarın öbürgün sınırımıza bir tehdit oluşturursa, bizler Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysak aynısını yapacağız.

"BU KONUYU KİMSEYLE İSTİŞARE ETMEYİZ!"

Ne yazık ki stratejik ortaklarımız terör örgütleriyle birlikte hareket ediyorlar. 9 koalisyon ülkesiyle biz DEAŞ denen bu terör örgütünü halledemez miyiz! Bu PYD/YPG terör örgütüdür. Biz de kendilerini şunu söyledik. Yarın öbür gün bir tehdit oluşturmaları halinde biz bunu kimseyle istişare etmeyiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...