DEAŞ militanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne saldıracaktı!

Düzenleyen:
DEAŞ militanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne saldıracaktı!

GÜNDEM Haberleri

DEAŞ'lı terörist CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü'ne saldıracaktı...

DEAŞ'lı terörist CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapmış olduğu 'Adalet Yürüyüşü'ne saldıracaktı. İşte olayın detayları ve son dakika gelişmeleri... Kocaeli Emniyeti, Adalet Yürüyüşüne saldırmayı planlayan DEAŞ'lıyı operasyon ile yakaladı. Özellikle bugün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik önlemlerini kırmızı seviyeye çıkardı. Ekiplere bombalı bir araçla saldırı yapılacağı istihbaratı paylaşıldı. Bunun üzerine trafik ilk kez tamamen kesildi. Tüm bu hazırlıkların ardından Kartepe ilçesinde, panelvan tipi bir araç Özel Hareket Polislerinin de katıldığı operasyon ile yakalandı. Operasyon anı kameralara saniye saniye yansıdı. Otomobilde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin DEAŞ'lı olduğu ileri sürüldü. Zanlının kalabalığın arasına araç ile dalacağı öğrenildi.
DEAŞ militanı Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne saldıracaktı!
Aracın içinden ise AK Parti bayrakları çıktı. Olayın ardından zanlının AK Partili algısı yapmayı planladığı ön görülüyor. 

MİNİBÜSÜ KAYSERİ'DEN KİRALAMIŞLAR
Öte yandan Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne önceki gün yapılan ihbarda Adalet Yürüyüşü'ne yönelik eylem yapılacağı bilgisi iletildi. Polis, terör örgütü DEAŞ mensubu olduğu bilinen ve emniyette kaydı olan 6 kişiyi yakın takibe aldı. Dün Kayseri'de siyah bir minibüs kiralayan DEAŞ'lılardan ikisi Kocaeli'de yakalandı. 4 kişi ise Kayseri'de gözaltına alındı.

KAYSERİ'DE  3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!
‘Adalet Yürüyüşü’nü provoke etmek isteyen O.K. Kocaeli’de yakalanmıştı. O.K. ile irtibatlı 3 kişi ise Kayseri’de gözaltına alındı. Adalet Yürüyüşü’nü provoke etmek amacıyla Kayseri’den kiraladığı araçla Kocaeli’ne hareket eden ve burada yürüyüş yapan kortejin üzerine aracı sürmek suretiyle eylem planı hazırlığında olduğu tespit edilen O.K., Kocaeli Emniyeti ile sağlanan irtibat neticesinde Kocaeli Emniyeti tarafından yakalandı. Kayseri’de O.K. ile irtibatlı olduğu tespit edilen 3 şahıs da Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...