"Türkiye geleceğe koşarak ilerleyecek"

Düzenleyen:
"Türkiye geleceğe koşarak ilerleyecek"

GÜNDEM Haberleri

Yıldırım, “Doğudan batıya, kuzeyden güneye verdiğimiz üretim destekleriyle sanayimiz büyüyor, üretim çarkları işliyor” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Konya’da Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı ile Kayacık Lojistik Merkezi’nin temel atma törenine katıldı. Yıldırım burada yaptığı konuşmada, “Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Doğudan batıya, kuzeyden güneye verdiğimiz üretim destekleriyle sanayimiz büyüyor. Ülkenin üretim çarkları işlemeye devam ediyor” dedi.
16 Nisan’da milletin hizmete ve Türkiye’nin geleceğine ‘evet’ dediğini belirten Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye, milletimiz, Konya dedi ki ‘Bir daha vesayete, darbeye, ekonomik krizlere geçit yok’. 16 Nisan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte inşallah Türkiye geleceğe koşar adımlarla ilerleyecek. Her şey daha güzel olacak, hiç merak etmeyin. Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam etsin. Yeter ki ülkemize, milletimize, birliğimize musallat olan bölücü terör örgütleri PKK, FETÖ örgütü bir an önce milletimizin başının belası olmaktan çıksın. Birer birer bu alçak örgütlerin yaptıklarının hesabını soruyoruz.”
Başbakan Yıldırım, Türkiye - Almanya ilişkilerine de değinirken de “PKK’lıları FETÖ’cüleri bağrınıza basarsanız Türkiye’nin düşmanlarına kucak açarsanız Türkiye’den ne bekleyeceksiniz, aferin mi diyecek size” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...