Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haseki Hastanesi'nde yangın paniği

Düzenleyen:
Haseki Hastanesi'nde yangın paniği

GÜNDEM Haberleri

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgunun yakınındaki tıbbi atıkların toplandığı alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının hastaneye sıçrama olasılığına karşı çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgunun yakınındaki tıbbi atıkların toplandığı alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, öğlen saat 13.45 sıralarında tıbbi atıkların bulunduğu alandan dumanlar yükselmeye başladı. Bunun üzerine durum hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yangının hastaneye sıçrama olasılığı paniğe neden oldu. Dumanı gören hastaların da büyük panik yaşadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak büyümesini önledi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...