Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet büyüklerine suikast hazırlığında olan DEAŞ'lının üzerinden harita çıktı

Düzenleyen:
Devlet büyüklerine suikast hazırlığında olan DEAŞ'lının üzerinden harita çıktı

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'de üst düzey devlet yöneticilerine suikast hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ üyesi bir terörist yakalandı. Polisin "Yalnız Kurt" olarak tabir ettiği şüpheliden Avrupa'da bulunan başkonsolosluk, konsolosluklar ve bir bankanın çeşitli şubelerinin adreslerinin bulunduğu harita çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir istihbarat doğrultusunda DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. 25 Kasım'da yapılan operasyonda gözaltına alınan Suriyeli bir kişinin yasadışı yollardan yurtdışına kaçmayı planladığını, kaçamadığı takdirde de üst düzey devlet yöneticilerine yönelik eylem arayışı içinde olduğu öne sürüldü.

BAŞKONSOLOSLUK, KONSOLOSLUKLAR VE BANKA ŞUBELERİ HARİTADA
Polis, şüphelinin yasadışı yollardan Türkiye'ye geldiğini belirledi. Polisin "Yalnız Kurt" olarak tabir ettiği şüphelinin eşyaları arasında ele geçirilen dijital verileri incelemeye alındı. Şüpheliden Avrupa'da bulunan başkonsolosluk, konsolosluklar ve bir bankanın çeşitli şubelerinin adreslerinin bulunduğu haritanın ele geçirdiği öğrenildi. Şüphelinin haritada belirtilen adreslere yönelik eylem planlaması içinde olduğu iddia edildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...