Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, Suriye sınırında

Düzenleyen:
Orgeneral Akar ve kuvvet komutanları, Suriye sınırında

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Akar ve kuvvet komutanları, Afrin'deki terörist yapılanmalara yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekâtı'nı denetlemek üzere Hatay'a geldi. Öte yandan Genelkurmay Başkanı Akar'ın İranlı mevkidaşı Bakıri ile telefonda görüştüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulûsi Akar, kuvvet komutanlarıyla Hatay'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın Suriye'nin Afrin şehrindeki terörist yapılanmalara yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunuyor.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz Hatay'a gitti.

AKAR, İRANLI MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan, Genelkurmay Başkanı Akar'ın, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile telefonda görüştüğü bildirildi. Görüşmede, İranlı komutanın bölgedeki son gelişmelerle ilgili bilgilendirildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...