Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: Bursa'da patlama! | Bursa patlama sebebi! (Bursa patlama ölü, yaralı sayısı)

Düzenleyen:
Son dakika: Bursa'da patlama! | Bursa patlama sebebi! (Bursa patlama ölü, yaralı sayısı)

GÜNDEM Haberleri

Son dakika Bursa'da patlama oldu! Bursa'daki patlamanın sebebi doğalgaz kaçağından olduğu anlaşıldı. Osmangazi Bahar mahallesinde meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 3 kişi yaralandı.

Sondakika haberi: Bursa'da patlama oldu! Bursa Osmangazi'ye bağlı Bahar mahallesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Olay Merkez Osmangazi ilçesi Bahar Mahallesi Ziyapaşa Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre aynı sokakta bulunan tek katlı bir evde sabah saat 08:30 sırasında doğalgaz patlaması yaşandı.

Büyük bir gürültüyle yaşanan patlama sonrası ev harabeye dönerken 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin sabah okula gitmek için o sokaktan yürüyerek geçen 2 öğrenci olduğu öğrenildi. Yaralılara ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldıktan sonra olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevkedildiler.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevkedildi. Patlamanın yaşandığı evin çevresine güvenlik şeridi çekilirken polis olayla alakalı tahkikat başlattı.

PATLAMADAN KÖTÜ HABER!
Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...