Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye açıklaması

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi öncesinde gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan, Suriye'deki operasyonlara değinerek "Türkiye'nin olduğu yerde terör olmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Üsküdar 6. Olağan İlçe Kongresi öncesinde konuştu. Türkiye'nin olduğu yerde terörün olmayacağını ifade eden Erdoğan, "Artık Suriye'de Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık Suriye'de Türkiye'nin olmadığı hiçbir adımın atılması mümkün değil. Amerika'nın İngiltere ve Fransa ile birlikte rejimin kimyasal silah tesislerini hedef alan son saldırısında bir defa daha gördük ki bu iş öyle pansuman tedbirlerle olmuyor'' ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN OLDUĞU YERDE TERÖR OLMAZ"

Erdoğan ayrıca, "Türkiye'nin olduğu yerde terör olmaz, sadece huzur kök salabilir. Terör olmayınca da Suriye ve bölgeyle ilgili hesaplar tutmuyor. Pusulalar şaşıyor. Suriye üzerinde hesap yapanlar, petrol üzerinde hesap yapıyor. Petrol...Ve bu oyunu da biz bozacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...