HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bir cemaatten daha 24 Haziran kararı: Erdoğan'ı destekliyoruz

Düzenleyen: /
Bir cemaatten daha 24 Haziran kararı: Erdoğan'ı destekliyoruz
24 Haziran, Seçim, Ak Parti, Haber

GÜNDEM Haberleri

Türkiye 24 Haziran seçimlerine giderken; AK Parti’ye destek açıklamaları gelmeye devam ediliyor.

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala çeşitli derneklerden AK Parti’ye destek açıklamaları yapılmaya devam ediliyor. 

Birçok dernek tarafından “Beyanname” başlığıyla yayımlanan açıklamada “Cumhurbaşkanını ve mevcut hükümeti emsallerinden daha liyakatli oldukları kanaatiyle desteklediğimizi beyan ederiz” denildi. 

Beyanname şöyle: “Geçmişte dinimize yapılan düşmanlığı, vatanımıza yapılan ihaneti, halkımıza yapılan zulmü bir daha yaşamamak için. Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Yemen ve Mısır gibi olmamak için. 16 senelik kazanımlarımızı heba etmemek için. Dahili, bölgesinde, İslam aleminde ve dünyada daha güçlü bir Türkiye temennisiyle, daha iyi huzurlu bir gelecek ve en iyiler, gelecekte daha iyi idarecileri hak edebilmek için. Bizler, Selefi Menhec Ehli Sünnet mensupları olarak, Cumhurbaşkanı’nı ve mevcut hükümeti emsallerinden daha liyakatli oldukları kanaatiyle, şu ana kadar yaptıklarını yapacaklarının teminatı gördüğümüzden desteklediğimizi kamuoyuna beyan ederiz.”

14 derneğin imzasının olduğu beyanname, bu dernekler adına Ebu Said Yarpuzlu Mehmet Balcıoğlu imzasıyla yayımlandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...