Cinnet getiren asker dehşet saçtı: 3 şehit

/ Kaynak: İHA
Cinnet getiren asker dehşet saçtı: 3 şehit

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Siirt'in Pervari ilçesinde, cinnet getiren bir askerin etrafa ateş açması sonucu 3 asker şehit oldu. Cinnet getiren ve ismi öğrenilemeyen er daha sonra silahı kendine doğrultarak ateş etti.

Siirt'in Pervari ilçesinde, cinnet getiren bir askerin etrafa ateş açması sonucu 3 asker şehit oldu.
Siirt'in Pervari ilçesi İğneli Jandarma Karakolunda görevli asker, cinnet getirince üç arkadaşını ve kendisini yaraladı. Yaralı askerler askeri helikopterle Siirt Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken şehit oldu. Cinnet getiren yaralı asker ise askeri hastanede yapılan ilk müdahalenin ardına Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Siirt ili Pervari ilçesi İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli 1992/3 tertip Jandarma Er Samet Maya, girdiği bunalım sonucu, 05 Şubat 2013 günü saat 15.15 sıralarında kendisine ait G-3 Piyade tüfeği ile, aynı koğuşta üç 3 arkadaşını şehit etmiş ve kendisini de yaralamıştır. Yaralı Jandarma Er Samet Maya Siirt Devlet Hastanesi'ne nakledilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.


ŞEHİT OLAN 3 ASKERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Siirt'in Pervari ilçesinde cinnet getiren askerin etrafına ateş açması sonucu şehit olan 3 askerin kimlikleri belli oldu. nbsp;
Siirt'in Pervari ilçesi İğneli Jandarma Karakolunda görevli asker Samet Maya'nın silahından çıkan kurşunlarla şehit olan 3 askerin; Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Tarlabaşı köyü nüfusuna kayıtlı İlhan Tezer, Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Yelman, Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Anadolu köyü nüfusuna kayıtlı Kemal Kayar olduğu belirlendi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...