Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dans severler dikkat: Festival başlıyor

/ Kaynak: İHA
Dans severler dikkat: Festival başlıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Dans tutkunlarının heyecanla bekledikleri 4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali başlıyor.

Amerika'dan Çin'e, Avrupa'dan Asya'ya dünyanın dört bir tarafından 5.000 dans severin katılacağı festivalde İtalya'dan ünlü Latin orkestrası La Maxima 79 ve Küba'lı Salsa grubu FClan konser verecek. ABD, İtalya, Fransa, İspanya, İngiltere, Hollanda, Belçika, Almanya, Polonya, Meksika, Brezilya, Rusya, Ukrayna, G.Kore, Singapur, Norveç, İsveç, Finlandiya, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye'nin en ünlü 80 dans grubu ise akşamları gösteriler sergileyecek. Gündüzleri Zumba, Latin Dansları (Salsa, Cha cha cha, Bachata, Kizomba, Zouk) Tango, Flamenko, Swing, Jazz, Hip Hop, Oryantal, Zeybek- Harmandalı, Roman-Oryantal, Sirtaki gibi danslar konusunda isteyenlere eğitim verilecek.


Profesyoneller için dünyaca ünlü dansçılarla aynı sahneye paylaşma imkanına sahip olunacak 8-12 saatlik Bootcampların düzenleneceği ve gece boyunca 4 farklı salonda Salsa, Bachata, Kizomba ve Latin müzikleri ile sabaha kadar sürecek partilerin gerçekleştirileceği 4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali, 2 - 6 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Istanbul Bosphorus Hotel'de gerçekleştirilecek.

KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...