Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Küçük savaşçı

Düzenleyen:
Küçük savaşçı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Max Fadeev’in yönettiği animasyon türündeki filmin orijinal seslendirmeleri Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci ile Whoopi Goldberg’a ait.

Savva, küçük bir köyde yaşayan 10 yaşında bir erkek çocuğunun başından geçen olayları konu alıyor. Bir zamanlar beyaz kurtlar krallığı tarafından korunan köy , beyaz kurtların toplu şekilde kaybolmalarından sonra acımasız sırtlanlar için basit bir av haline gelmiştir. Savva sırtlanların köyü bastığı bir gece ormana kaçmayı başarır ve ANGEE isimli beyaz kurt tarafından kurtarılır. Angee, Savva’ya güçlü bir sihirbazın yetiştireceği bir savaşçının köyünü kurtaracağını söyler. Fakat önce sihirbazı, kötü, 3 başlı maymun kraliçesi Jozee’nin tutsaklığından kurtarmak gerekecektir. Max Fadeev’in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon filminde senaryo Gregoy Poririer, Alexander Chisty Akov ve yine Max Fadeev’a ait.  Türkçe seslendirmelerini ise Atilla Şendil, Erdem Çalışkan, Bedia Ener, Yeşim Kopan ve Fatih Özacun gibi isimler yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...