Türk hayırseverin vakfına uluslararası ödül

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Türk hayırseverin vakfına uluslararası ödül

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Türk hayırsever Nimer'in kurduğu Lübnan Birleşik Gençlik Projesi, Arap-Amerikan Enstitüsü'nün "Kurumsal Mükemmellik" ödülüne layık görüldü.

Lübnan'da yaşayan Türk hayırsever Melek Nimer'in kurduğu Lübnan Birleşik Gençlik Projesi, Arap-Amerikan Enstitüsü'nün düzenlediği "Halil Cibran İnsanlığın Ruhu Ödülleri" kapsamında "Kurumsal Mükemmellik" dalında ödüle layık görüldü.

Arap-Amerikan Enstitüsü'nün geleneksel "Halil Cibran Ödülleri" ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu yıl "Kurumsal Mükemmellik" dalında Lübnan Birleşik Gençlik Projesi (ULYP) ödüle hak kazandı. ULYP adına ödülü vakfın kurucusu Türk hayırsever Melek Nimer aldı.

Arap-Amerikan Enstitüsü'nden yapılan açıklamada, ULYP'nin "üstün programı ve hizmetiyle daha iyi ve bütüncül bir Lübnan için çalışan seçkin bir kurum olduğu" belirtilerek, "5 yıl gibi kısa bir süre önce kurulmasına rağmen ULYP, korumasız binlerce gence ulaşarak sağladığı kaliteli eğitim programları ile düşük gelirli ailelerin çocuklarının başarıya ulaşması için önemli fırsatlar sunuyor." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca ULYP'nin başarı hikayesinin gençlerin hayatlarını değiştirdiği ve Lübnan'ın geleceğini yeniden tanımladığının altı çizildi.

Törende Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'ne de "Uluslararası Sorumluluk" dalında ödül verildi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...