HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Katliam sonrası Boston’da av

Düzenleyen: /
Katliam sonrası Boston’da av
BP, Haber

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

BP’nin petrol sızıntısını sinemaya taşıyan Peter Berg şimdi de son yıllarda yaşanmış başka bir faciayı beyazperdeye uyarlıyor.

BP’nin petrol sızıntısını sinemaya taşıyan Peter Berg şimdi de son yıllarda yaşanmış başka bir faciayı beyazperdeye uyarlıyor. ‘Kara Gün’ (Patriots Day) ABD’deki 2013 Boston Maratonu’nda yaşanan bombalı saldırıyı işliyor. Mark Wahlberg, John Goodman,  J.K. Simmons, Michelle Monaghan ve Kevin Bacon’ın oynadığı filmde sıradan bir insanın üzerinden bir kahramanlık hikâyesi çıkarılıyor. Mark Wahlberg’in canlandırdığı polis Tommy Saunders 15 Nisan 2013’te hayatının en önemli gününü yaşar. Kendisinin de aralarında yer aldığı polislere Boston Maratonu’ndaki insanları koruma görevi verilir. Yarış başlayıp, her şey yolunda giderken ani bir patlama olur. Yaşanan bu katliamın ardından tespit edilen 2 şüpheliyi bulmak için Boston’da bir av başlar. Gerçek hikâyeler üzerinden ilerleyen ‘Kara Gün’, saldırı ve sonrasındaki arama safhasına odaklanıyor. Yer yer dokümanter filme dönüşen eser, terörizme ‘Batılı’ perspektiften bakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...