HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Kendimi bulmak için düştüm yollara'

Düzenleyen: /
'Kendimi bulmak için düştüm yollara'
Vatche Boulghourjian’, Haber

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Lübnanlı yönetmen Vatche Boulghourjian’ın filmi ‘Dağların Ardında’ (Tramontane), genç bir adamın kendi sırlarını keşfetmesine dair dramatik bir eser...

Lübnanlı yönetmen Vatche Boulghourjian’ın filmi ‘Dağların Ardında’ (Tramontane), genç bir adamın kendi sırlarını keşfetmesine dair dramatik bir eser... Filmin oyuncu kadrosunda Michel Adabachi, Sajed Amer ve Abido Bacha gibi isimler var. Küçük bir köyde yaşayan görme engelli sanatçı olan Rabih Malik, Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyordur. Ancak pasaport başvurusu yaptığında, kimliğinin sahte olduğunu öğrenir. Bu hadisenin ardından hayatını sorgulamaya başlar. Nihayet ailesi ve memleketi hakkında bildiği her şeyin kocaman bir yalan olduğunu anlar. Genç adam mazisindeki sırları aydınlatabilmek için bir yolculuğa çıkar. Bütün Lübnan topraklarını içine alan bu seyahatte farklı insanlardan farklı hikâyeler dinler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...