Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sanatçı İslimyeli ‘Hatırla’ diyor

Düzenleyen:
Sanatçı İslimyeli ‘Hatırla’ diyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türk sanatının öncü isimlerinden Prof. Balkan Naci İslimyeli’nin 30 yıldır ürettiği eserlerden derlenerek hazırlanan “Hatırla” adlı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

 Türk sanatının öncü isimlerinden Prof. Balkan Naci İslimyeli’nin 30 yıldır ürettiği eserlerden derlenerek hazırlanan “Hatırla” adlı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Mimar Sinan Üniversitesi işbirliğiyle İstanbul Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezinde açılan sergide, İslimyeli’nin yıllardır hiç sergilenmemiş eserleri, şiirleri ve metinleri yer alıyor. 11 bölümden oluşan serginin açılışında konuşan İslimyeli, sanat hayatının bir yolculuk olduğuna vurgu yaparak “Doğu kültüründe yolculuk, kendini ve dünyayı anlamanın bir yoludur. Sanatın özüyle de yolculuğun çok ilişkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü sanat da uzun bir yolculuk” ifadelerini kullandı. Sergi, 27 Ekim’e kadar görülebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...