HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alman gözüyle Türk sineması

Alman gözüyle Türk sineması
Festival, Haber

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Kültürlerarası Transfer Derneği tarafından TÜRSAK Vakfı iş birliği ile bu sene 18’incisi düzenlenen Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nin programı belli oldu.

Festival, 13-19 Ekim’de gerçekleştirilecek. Ezel Akay’ın başkanlığındaki Türkiye Jürisi tarafından seçilen filmler, festivalin “Alman Sinemacılar Gözüyle Türk Filmleri Yarışması”nda yer alacak. Türk sinemasının aktüel misallerini sunacak 18. Uluslararası Frankfurt Türk Film Festivali’nin yarışma bölümü için, Türkiye’deki jüri tarafından “Borç”, “İşe Yarar Bir şey”, “Kar”, “Kaygı”, “Kelebekler”, “Körfez”, “Martı”, “Ölümlü Dünya”, “Sarı Sıcak” ve “Taksim Hold’em” filmleri seçildi. Son değerlendirmeyi Alman sinemacılardan oluşan jürinin yapacağı yarışmada, en iyi film, yönetmen, görüntü yönetmeni, senarist, oyuncu ve müzikler için festivalin kapanış töreninde Altın Elma Ödülleri takdim edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...