‘Yüzleşme’ye çağıran sergi

‘Yüzleşme’ye  çağıran sergi

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Pera Müzesinin yeni sergisi “Yüzleşme”, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve mezunlarının eserlerini bir araya getiriyor.

Disiplinler ötesi bir yaklaşımla örnekler sunulan sergi, kurumun geçmişi ve bugünüyle yüzleşmesine aracı olurken, bir yandan da seyirciye dünyayla yüzleşme ve onu alışılmadık açılardan yeniden keşfetme fırsatı sunuyor. Tabiat-kent ve kişi-toplum arasındaki ilişkileri tartışmaya açan sergi, Prof. Dr. Marcus Graf’ın küratörlüğünde hazırlandı. Prof. Dr. Graf, serginin açılış konuşmasında “Sanatçılar ve tasarımcılar dünya ile eserleri aracılığıyla yüzleşir. 'Yeni Normal'i oluşturmak için 'Farklı Normal'i, 'Daha İyi Normal’i ortaya çıkarmalıyız ve umarım ‘Yüzleşme’ sergisi buna olumlu bir katkıda bulunur” dedi. Sergi, 24 Ekim’e kadar görülebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...