Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meryem Uzerli'nin dizisi ertelendi

Meryem Uzerli'nin dizisi ertelendi

MAGAZİN Haberleri

Ozan Güven'le birlikte olduğu haberiyle gündeme bomba gibi düşen Meryem Uzerli'nin dizisinin çekimlerinin ertelendiği iddia ediliyor

GÜNEŞ gazetesinin haberine göre Ozan Güven'le görüntülenen Meryem Uzerli'nin yeni dizisinin çekimleri eylül ayına ertelendi.
Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan karakteriyle tüm dünyada tanınan Meryem Uzerli'nin geçen hafta tanıttığı yeni dizisinin çekimleri 2015'in eylül ayına kaldı. Önceki gün Berlin'e dönen Uzerli'ye ocak sonu gibi başlaması planlanan dizisi için Acarkent'te villa kiralanmıştı.


Senaryo beğenilmedi
Ancak oyuncunun İstanbul'da geçen tutkulu bir aşkı anlatacak yeni dizisinin yazılan hikâyesi beğenilmedi. Hem senaryonun yapım şirketinin içine sinmemesi, hem de partner konusundaki kararsızlık projenin yeni yayın dönemine kalmasına neden oldu.


Mesajın sırrı çözüldü
Meryem Uzerli, Cem Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açan Ayşe Hatun Önal'a geçen pazar attığı "Seviyorum, çok etkileyici" mesajıyla şaşırtmıştı. Uzerli, salı gecesi Yılmaz'ın evinden Muhteşem Yüzyıl'dan rol arkadaşı Ozan Güven'le sarmaş dolaş çıkarken görüntülenince mesajın sırrı da çözülmüş oldu.


Aşk soruları yanıtsız
Meryem Uzerli ile bir aydır ilişki yaşadığı ortaya çıkan Ozan Güven, önceki akşam Cihangir'deydi. Sur Balık'ta yakın dostlarıyla yemek yiyen oyuncu, kendisini gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan çıkmak istemedi. Daha sonra inadından vazgeçen Güven, Meryem Uzerli hakkındaki sorulara sessiz kaldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...