HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

Kaynak:
Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

MAGAZİN Haberleri  / 

Bu Tarz Benim büyük final kazananı belli oldu. Dün gece Bu Tarz Benim'de neler yaşandı? Yarışmada canlı yayın skandalı sosyal medyayı salladı

Bu Tarz Benim büyük finali 20 Aralık akşamı gerçekleşti. Bu Tarz Benim'i kim kazandı. yarışmada neler yaşandı hepsini sitemizden öğrenebilirsiniz. Bu Tarz Benim'de Cumartesi akşamı büyük final heycanı yaşandı. Yarışmada konuk jüri olarak Hande yener vardı. Eğlenceli dakikalar yaşanan Bu Tarz Benim'de bir skandala imza atıldı. Programı canlı olarak gösteren kanalın aslında Bu Tarz Benim2in yarısının canlı yarısının ise bant kaydı olduğu öğrenildi. Bu Tarz Benim'deki bu skandal olay sosyal medyada büyük tepki topladı. Yaşanan bu durumlardan sonra konuyla ilgili Show Tv'den açıklama geldi. İşte Show Tv'nin yaptığı o açıklama ve 20 Aralık cumartesi final gecesi yaşanlar.

VE KAZANAN AYCAN,NURCAN ŞENCAN KARDEŞLER OLDU!

Bir hafta boyunca canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim 4 saat banttan yayınlanıp ardından 15 dakika, boş stüdyoda, jürisiz canlı yayınla birinci ilan edilmişti. Büyük tepki çeken skandalla ilgili Show TV'den resmi bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamda şöyle denildi; nbsp;

"HUKUKİ DEĞİL, AHLAKİ DEĞİL, ETİK DEĞİL

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı, Show Tv'de yayınlanmakta olan Bu Tarz Benim adlı programın final bölümünde yaşananlar, Türk televizyonculuk tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir rezalete yol açarken, hem izleyicimizi, hem kanalımızı mağdur etmiştir.Show TV, yaşanan bu rezaletin sorumlusu olan yapımcı firma ve yetkilileri hakkında, hukuki süreç başlatmıştır. Yaşanan mağduriyeti dile getirmek ve olayların iç yüzünü aktarmak, kanal olarak, izleyicilerimize karşı sorumluluğumuzdur.

Show TV ve İzleyicileri, En Büyük Mağdur nbsp;

Yapımcılar Haluk Şirin ve Caner Erdem'e ekranını açıp, Bu Tarz Benim adlı projeyi hayata geçiren Show TV ve değerli izleyicileri, mağdur edilmiştir. nbsp;Programın yeni sezon hazırlık bölümlerinin yayını bile devam ederken, yapımcı, sözleşmeyi, finale günler kala, hukuka aykırı bir şekilde feshetmiştir. Show TV, maruz kaldığı bu hukuksuzluk karşısında dahi, izleyicisini mağdur etmeme adına, programın finalini canlı olarak yayınlama imkanını yapımcıya tanımıştır. nbsp;Buna rağmen yapımcı, kanalı sabote etmeye yönelik davranışı ile izleyiciyi hiç çekinmeden mağdur etme yoluna gitmiştir. Haftalarca programı heyecanla, sadakatle takip eden ve finali izleme hakkı olan izleyici, yapımcı firma tarafından, bu haktan mahrum bırakılmıştır. Finalin canlı olarak ekrana gelmesi konusunda uzlaşıldığından, Show TV, tüm hafta boyunca hem ekranından, hem de sosyal medya dahil tüm iletişim kanallarından, izleyicisine bu bilgiyi duyurmuştur. Ancak son anda, programın yönetmeni aranarak, planlanan yayın akışı değiştirilmiştir. Böylelikle, ortaya, hem Show TV'yi, hem de izleyiciyi mağdur eden bir yayıncılık rezaleti çıkmıştır. Ayrıca, programın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez de, kendilerini severek takip eden izleyicilerine karşı hiçbir sorumluluk hissetmeyerek, finalin canlı yayınlanan bölümüne katılmamış, yapımcının bu kabul edilemez tavrına destek vermiştir. Show TV hukuksal olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır. Ancak; yapımcının hukuki, ahlaki ve etik olmayan bu davranışı nedeniyle, izleyicinin yaşadığı mağduriyet, ne yazık ki asla giderilemeyecektir. nbsp;Show TV olarak inanıyoruz ki, televizyonculuk her şeyden önce izleyiciye karşı sorumlu olmaktır. Yaşanan bu mağduriyet, sadece Show TV'ye değil, sektöre vurulmuş bir darbedir. Ve unutulmamalıdır ki bu yaşananlar, bu sorumsuzluktaki yapımcılarla iş yapan her kanalın ve izleyicisinin başına gelebilir."

Bu yıla damgasını vuran, hem çok sevilen hem de çok fazla tartışmaya neden olan Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki finali izleyiciler arasında hem büyük hayal kırıklığı oluşturdu hem de bu denli popüler olan programlarda hiç görülmeyen bir canlı yayın skandalına sahne oldu.Yarışmanın yayınlandığı kanal bir hafta boyunca cumartesi akşamı saat 20.00'da final gecesinin canlı yayınlanacağını duyurdu. Yarışmanın finalinde yarışmacıları destekleyenlerin SMS ile de oy vereceği açıklandı.

Ancak final gecesi gece yarısına kadar banttan yayınlandı. Bant yayında yarışmacıların destekçilerinden sürekli SMS atmaları istendi. Yayın banttan devam ederken sosyal medyada canlı yayın konusunda adeta infial yaşandı.Yarışmacılar için SMS oyu atanların mesajları geri dönerken, böyle bir munara olmadığına ilişkin uyarı mesajları geldi. Yarışmacıların fanlarının forumlarında bu duruma büyük tepki gösterildi.

TWITTER'DA BU TARZ BENİM YORUMLARI
nbsp;-böyle final mi olur be on kişi toplanmış normal eleme gecesi bile daha iyiydi en azından jüri oluyodu da yorum falan yapıyodu
nbsp;
-Çok berbat bi final yaptınız tebrikler ?????? jüri yok, eski yarışmacılar yok aferim hiç zevk almadık
nbsp;
-Jüriyi çalmışlar, 5 kişiyle final falan... Ne bileyim güldüm
nbsp;
-Böyle bir programa böyle bir final yakıştı mı? Jüri neredeydi Sonuç açıklanırken? Büyük hayal kırıklığı,berbattı..
nbsp;
-Jüri nin dahi olmadigi canli yayin ve final cok sacma kimi kandiriyosunuz acaba nbsp;
nbsp;
-Bu tarz benim deli gibi Reklam yaptı, final fiyasko;kimse yoktu ya kendi kendilerine takıldılar, çok ayıp etti jüri cokkk
nbsp;
-bukadar izlenen bir yarışmanın finalinde jüri yok ne kadar özensiz bir davranış iyiki yarışmayı özleme sundurmadınız
nbsp;
-canlı yayında jüri bile yoktu.Bu ne basit,amatör final kardeşimm
nbsp;
-rezaleti canlı yayın olmadigindan vazgeçtim bari kazanan belli olduğunda jüri ve eski yarışmacılar da orda olsalardı

Bu Tarz Benimin birincisi kim oldu sorusunun yanıtını verecek final gecesinde kazanan isim 100 bin liralık büyük ödülü olacak, Bu Tarz Benim'de birinci turda ikizler Aycan ve Nurcan birinci oldu. Nur Bozar, Özlem Özden, Ayşegül Doğan gibi favori isimlerin elendiği Bu Tarz Benim finalinde birinci olmak için Ezgi Baylar , ikizler Aycan - Nurcan Şencanlar ile Ayşenur Balcı yarışıyor. nbsp;

Bu Tarz Benim finalinde yarışmacıların aldığı oyları canlı notlarla aktarıyoruz. Birinci tur kıyafetlerde birinci olan Aycan ve Nurcan oldu. İkinci turda Ayşenur Balcı ile ikizler aynı puanı alırken Ezgi Baylar 22 puanla bu turun birincisi oldu. nbsp;

İKİZLER AYCAN VE NURCAN İKİNCİ KIYAFET PUANI

Nur Yerlitaş ikizlerin kıyafetlerinde küçük kusurlardan dolayı puan kırdı. Elbiselerin dikimini ise çok beğendi. İkizlerin bu kıyafetlerini kendilerinin tasarladığı ortaya çıktı.

Sunuculuğu Öykü Serter'in yaptığı ve jüri koltuğunda Ivana Sert, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş'ın oturduğu ekranların beğenilerek izlenen moda yarışması Bu Tarz Benim de bu akşam final heycanı yaşanacak. Nefeslerin tutulduğu yarışmada büyük finalda kim birinci olacak merakla bekleniyor. Büyük finale yarışmacılardan Ayşenur Balcı, Ezgi Baylar ve Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kaldı. Bu Tarz Benimde son kez podyuma çıkacak olan yarışmacılar bu geceye nasıl hazırlanacak? Bu Tarz Benim büyük finaldeki ünlü konuk jürisi ise Hande Yener olacak. Eğlenceli kişiliği ve şarkılarıyla geceye renk katacak olan Yener, bakalım yarışmacıları nasıl değerlendirecek. İşte Bu Tarz Benim büyük final ve gala gecesi detayları.


Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

BÜYÜK FİNAL GECESİ!


Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı ve eğlencenin doruklarda yaşandığı eleme gecesinde bu hafta pop müziğin kraliçesi var. nbsp;Bu hafta Bu Tarz Benim Final Gecesi'nin konuğu nbsp;Hande Yener! Seksi şarkıcı Yener, muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.


FİNAL GECESİNDE NUR BOZAR ŞOV!


Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu. Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu. Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.


Bu Tarz Benim kim birinci oldu, Bu Tarz Benim birincisi kim kazandı? Bu Tarz Benim birincisi kim kazandı?Büyük final yarın akşam gerçekleşecek. Bu Tarz Benim final gecesi kimin 1. olacağını sms oyları belirleyecek.Ezgi Baylar zengin bir ailenin gelini. Haliyle halk oylamasının SMS yoluyla yapılacak olması onun Ezgi Baylar'ın çok işine yarayacak.Bu tarz benim SMS sıralaması.bu tarz benimde kim birinci oldu,bu tarz benimde kim seçildi,bu tarz benimde lider kim,bu tarz benim halk oylaması sonuçları,bu tarz benim 1.si kim oldu.Show Tv'nin izlenme rekorları kıran yarışması Bu Tarz Benim'de Cumartesi gecesi büyük final yapılacak. Türkiye'nin en tarz kadını seçilip 100 bin liralık para ödülünü kim kazanacak?


Bu Tarz Benim'de nbsp;kazanan kim olacak? Bu Tarz Benim'de büyük ödülü ulaşan isim nbsp;Ezgi Baylar nbsp;mı olacak? Ezgi Baylar 100 bin TL'nin sahibi olacak mı? nbsp;Ezgi Baylar kimdir? Yarışmanın başarılı finalisti Ezgi Baylar'ı bir de yakından tanıyalım. Tarzı ile jüriden tam not alan Ezgi Baylar, nbsp;31 yaşında 4 yıllık evli ve nbsp;1.5 yaşında bir kızı var.Çocuğunu bakıcıya emanet etmemek adına işini ve kariyerini bırakan Ezgi; nbsp;"Evli, mutlu, çocuklu bir kadının da tarz sahibi olabileceğini göstermek istiyor.
Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

Bu Tarz Benim yarışmasında birinciyi yüzde 50 jüri oyu yüzde 50 ise SMS oyları belirleyecek. Bu Tarz Benim'i kazanan isim büyük ödülün sahibi olacak. Nur Bozar, Özlem Özden, Ayşegül Doğan gibi favori isimlerin elendiği Bu Tarz Benim'de finale Ezgi Baylar, ikizler Aycan - Nurcan Şencan ve Ayşenur Doğan kaldı. nbsp;


Ezgi Baylar, Bu Tarz Benim yarışmasının ilk gününden beri tarzı en çok beğenilen isimlerden biri olmuştur. Gerek duruşu ile de tarzını belli eden Baylar, büyük ödül 100 bin TL'nin sahibi olmak ve tarzını Türkiye'ye göstermek istiyor. Rakipleri ise; Ayşenur Balcı, Aycan-Nurcan ikizlerdir...
Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

EZGİ BAYLAR HAFTANIN BİRİNCİSİ
Bu Tarz Benim'in son haftasında Ezgi Baylar sürprizi yaşandı ve haftanın birincisi oldu. Hafta içinde gösterilen performanslara göre Bu Tarz Benim'de Cuma günleri bir yarışmacı taç takıyordu. Tacı alan kişi de eleme gecesinde koruma altında oluyordu. nbsp;Ancak bu kez Bu Tarz Benim'de taç verilmedi. Bunun yerine haftanın birincisi olan kişiye "1" puan verildi. O bir puanı da haftayı birinci tamamlayan Ezgi Baylar aldı. Bu bir puan eleme gecesinde Ezgi Baylar'ı 1-0 yarışmaya önde başlatacak. Haliyle Ezgi Baylar Bu Tarz Benimi kazanma yolunda şimdiden bir adım öne geçmiş bulunuyor. nbsp;
Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

ZENGİN GELİNİ EZGİ BAYLAR
Bu Tarz Benim'de hakkında 'torpilli' olduğu iddiaları bulunan Ezgi Baylar çok zengin bir ailenin gelini. Sosyal medyada hakkında çıkan dedikoduları zengin aile gelinlerine hayli düşkünler. Ezgi Baylar ismiyle de tekstil alanında bir marka oluşturmak istiyorlar. Bu sebeple de Ezgi Baylar birincilik için ailesinin serveti de dahil herşeyi ortaya koyacak. nbsp;Ezgi Baylar halk oylamasının SMS yoluyla yapılacak olması sebebiyle hayli avantajlı. Zengin ailesi toplu SMS'lerle onu birinciliğe taşıyabilir. Ezgi Baylar ile ilgili son bir not daha aktaralım. Bu Tarz Benim'de kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu. nbsp;


BU TARZ BENİM BİRİNCİSİ OYLAMASI NASIL OLACAK?
Bu Tarz Benim finalinde birinci sadece jüri değil SMS oylarıyla belirlenecek. Final gecesinin sonunda canlı yayında jüriden alınan puan ile izleyicilerden gelen SMS oylarının ortalaması alınacak. Birinciyi belirleyecek SMS oylarının ağırlığı yüzde 50 olacak. Jürinin puanları ve SMS'lerin ortalaması sonunda en yüksek puana ulaşan yarışmacı, Bu Tarz Benim'in kazananı olacak.


ÖZLEM ÖZDEN EZGİ İLE TARTIŞINCA O HAFTA GİTTİ
Ezgi Baylar'ın torpilli olduğu iddialarını körükleyen olaylardan biri de Özlem Özden'in elenmesi oldu. Bu Tarz Benim yarışmasının bu kadar tutulmasında etkisi olan Özlem Özden son haftasında Ezgi Baylar'ı ağlatınca sonunu hazırladı. nbsp;İlginçtir ki jürinin önüne de Ezgi Baylar ile birlikte elenmek üzere geldi. Özlem Özden defalarca kurtulduğu o eleme anından kurtulamadı ve yarışmadan geçen hafta son elenen isim oldu. Bu arada Ezgi Baylar'ın yarışma boyunca adının sadece bir kez elenmek üzere önerildiğini de ekleyelim.

Bu Tarz Benim
Nerede, ne giyilir, tarz nasıl oluşturulur, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle, Cumartesi günü ise heyecan dolu nbsp;'Eleme Gecesi' ile Show TV'de!
Yapımcılığını Production House'un sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor!!!
Hafta içi her gün kendi belirledikleri konseptte giyinerek tarzlarını sergileyen yarışmacılar, jüriden tam not alarak en çok yıldızı topluyor. Büyük ödüle sayılı haftaların kaldığı Bu Tarz Benim'de en çok yıldızı toplayan yarışmacılar, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 'Eleme Gecesi'nde koruma altına girerek elenmekten kurtuluyor. "Bu Tarz Benim", hafta içi hergün saat 15.45'te yeni bölümüyle, Cumartesi günü saat 20:00'de ise heyecan dolu 'Eleme Gecesi' ile Show TV'de...! nbsp;


Bu Tarz Benim'de bu akşam nbsp;kazanan nbsp;isim belli olacak. Finalist olan nbsp;Aycan nbsp;ve nbsp;Nurcan nbsp;kardeşleri bir de yakından tanıyalım...Ekranların en çok tartışılan yarışmalarından olan Bu Tarz Benim yarışmacıları Aycan ve Nurcan kardeşler 27 yaşında, İsveç doğumlular. Los angeles'ta 8 yıl yaşamışlar. Nurcan grafik, Aycan ise sinema ve oyunculuk üzerine eğitim almış fakat Türkiye'yi çok sevdikleri için dönme kararı almışlar. Onlar için alışverişolmazsa olmaz. Alışverişe çok para harcıyorlar. Anneleri moda tasarımcısı olan Aycan ve Nurcan; kazandıkları paranın bir kısmını annelerine verecek, geriye kalanını da eğitimlerine harcayacaklarmış.

Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

Aycan ve nbsp;Nurcan kardeşler yarışmanın ilk gününden itiraben kendilerini ispat eden yarışmacılar olarak karşımıza geçtmiştir. Eleme gecelerinde yaptıkları şovları ile göz dolduran kardeşler jüri tarafından da büyük övgüler almıştır. İkiz kardeşler büyük ödül 100 bin TL'yi eğitimlerine harcayacaklarını belitrmişlerdi. Bu akşam gerçekleşecek olan büyük finalde birinci halk tarafından gönderilen smsler ile belli olacak ve büyük ödülün sahibi olacaklardır. Rakipleri ise; Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı'dır... nbsp;

Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

Bu Tarz Benim yarışmasının finalistelerinden olan nbsp;Ayşenur Balcı kimdir?Ayşenur Balcı Bu Tarz Benim yarışmasının nbsp;kazanan ismi nbsp;olacak mı? nbsp;Birinci nbsp;kim olacak. Türkiye'nin en tarz kadını bu yarışmada belli oluyor.. Ayşenur Balcı hakkında tüm detaylar burada olacak. Bu Tarz Benim'de büyük final bu akşam Show TV ekranlalarında olacak. Sevilen tarz yarışmacısı finalistelerinden olan Ayşenur Balcı,19 yaşında. Dansçı ve oyuncu. Kendini oyuncak bebeklere benzetiyor. Şanssız biri olduğunu düşünen Ayşenur, yarışmada şansının döneceğine inanıyor. 23 Ağustos 1994 tarihinde doğan Ayşenur Balcı eğitim durumu lisedir. Model ve mankenlik yapan Ayşenur Balcı şu an 100binTL ödüllü Bu Tarz Benim yarışmasında kıyasıya rekabet ediyor…

Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

25 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen eleme gecesinde az puan alarak ve rakip yarışmacıların adını vermesi üzerine yarışmadan ayrılmıştı Ayşenur Balcı... Yarışmacı arkadaşlarına veda etmeden stüdyoyu terk eden Balcı, röportajında ise şu açıklamayı yaptı; "Amaçları beni rezil etmekmiş, hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum, iyi ki de inanmamışım. Ben gitmek istedim ve ben gidiyorum. Onlar beni elemedi." dedi. Yarışmanın 10'uncu haftasıda seçilerek tekrar koltuktaki yerini aldı. Tarzını tam anlamıyla ortaya koyaman yarışmacı, döndükten sonra jüriyi bile şaşırtacak değişimi ve kıyafetleri ile başarılı bir performans sergiledi. Gerek şovları gerekse tarzıyla herkes tarafından sevildi. Rakipleri ise; Ezgi Baylar, Aycan -Nurcan Şencan'dır.

Ne zaman, nerede, ne giyilir, tarz nasıl ve en şık kadın olmak bu kadar zor mudur sorularına yanıt arayan ekranların fenomen yarışması "Bu Tarz Benim", hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Bu Tarz Benim Yeni Sezon'da "Kostüm Partisi" konseptiyle Gökçe Markal podyuma çıktı fakat jüriyi umduğu kadar etkileyemedi.GÖKÇE MARKAL KİMDİR?

19 yaşında olan güzel yarışmacı Gökçe Markal, Üniversite öğrencisidir. Daha önce 2014 Miss Turkey yarışmasına katılan Gökçe Markal derceye girememiştir. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü okuyor. Gökçe Markal hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır.

Sunuculuğunu ise Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye'nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor! nbsp;

JÜRİDEN UMDUĞUNU BULAMADI

Bu Tarz Benim 20 Aralık büyük finali kim kazandı (İşte kazanan o isim)

Gökçe Markal oyuncak bebek kostümü ile jüri üyelerinin karşına çıktı .Gökçe Markal bebek kıyafetleriyle çıktığı jüri üyelerininden pek umduğu puanları alamadı. Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez 4 puan verirken, konuk jüri üyesi Metin Arolat, Kemal Doğulu ve Ivana Sert 5 puan verdiler.Bu Tarz Benim'in yeni sezonu hakkında genel bilgi: Yarışma hafta içi her gün Show TV ekranlarında yayınlanırken, birbirinden güzel kıyafetler ve hoş yarışmacıları ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor. En güncel ve en yeni elbiselerini giyen yarışmacılar hafta içerisinde yıldız almaya hak kazanarak, en çok yıldız alan isim olmaya savaşıyor. Haftanın en çok yıldız alan ismi hafta sonu elenemiyor. nbsp;



MAGAZİN
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...