Beni Böyle Sev final yaptı

Beni Böyle Sev final yaptı

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin sevilen dizisi Beni Böyle Sev dün akşam yayınlanan bölümüyle final yaptı

TRT 1'in sevilen dizisi Beni Böyle Sev bu akşam final ile ekrana veda etti. 89. Bölüm ile ekrana veda eden Beni Böyle Sev izleyenlerine büyük sürprizler hazırladı. Beni Böyle Sev final bölümü fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.


BENİ BÖYLE SEV FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


89. Bölüm Final'de neler yaşandı?
Ömer ,Haluk ,Mazhar ve Deniz'in kurduğu mimarlık ofisi Mazhar'ın yaptırdığı okul sayesinde kısa sürede ünlenir. Hacer'in annesi olduğunu söyleyen bir kadın Ömer ve Ayşem ile konuşmaya gelir. Konuşmaları duyan Hacer yıkılmıştır. Gizlice kaçar. Reyhan ve Mazhar evlenince oturacakları evi aramaya başlarlar. Ancak hiç birisi içlerine sinmez.
Beni Böyle Sev final yaptı

Reyhan'ın ev konusunda başka bir fikri vardır. Menteş Seval'e evlenme teklif eder. Ancak bu Tolga'nın hiç hoşuna gitmez. Aylin Metin'in kayıp ailesini bulmuştur. Bu Metin için büyük sürpriz olur. Sevince bir mektup bırakmışlardır.
nbsp;
Mektuptaki haber Sevinci delirtir. Ayşem ve Ömer'in evlilik yıl dönümüdür. Onlar unutmuştur. Ancak dostları unutmamıştır. Ayşem ve Ömer'e sürpriz kutlama hazırlarlar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...