Survivor'da Sahra gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da Sahra gözyaşlarına hakim olamadı

MAGAZİN Haberleri

Survivor All Star eleme gecesinde gönüllüler takımından Sahra elendi. Yarışmacı ismini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı

TV8'de yayınlanan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ederken bu hafta adaya gönüllüler takımında Sahra veda etti.Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, ada konseyinde bir isim çıkarmak zorunda kalmıştı. Takım içerisinde yapılan oylama sonucu Hasan ve Bozok aynı sayıda oy alınca ikisi birden yarışmadan elenmek üzere aday oldular. Ancak yapılan halk oylamasında en yüksek oyu alan Hasan haftanın birincisi olunca adaylığı düşmüş oldu.
Haftanın birincisi olarak bir isim söyleme hakkına sahip olan Hasan, bu hakkını Turabi'den yana kullandı. Kurallar gereği kişisel dokunulmazlık oyunu kazanan Hilmicem'de elenmek üzere Sahra'nın ismini söyledi. Adadan ayrılmak üzere isimleri söylenen Bozok, Turabi ve Sahra üçlüsünden yapılan halk oylaması sonrası en az oyu alan Sahra bu hafta adaya veda eden isim oldu.
Kararın açıklanmasının ardından Sahra uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.

nbsp;
Elenmesinin ardından gözyaşlarına boğulan Sahra "Eleneceğimi tahmin etmemiştim. Finallere kalmayı çok istiyordum" dedi. Takım arkadaşlarıyla duygusal bir veda yaşayan Sahra adaya veda ederken, ünlüler takımından Merve Aydın da gözyaşlarını tutamadı.
nbsp;
SMS SONUÇLARINDA İLGİNÇ SONUÇLAR
nbsp;Bu haftanın sms oylamasında ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Gönüllüler takımında haftalardır oylama birinciliğini kaptırmayan Hasan yine halk oylamasında birinci olurken, Hilmicem için ise çok bir sonuç ortaya çıktı. Survivor'ın ilk haftalarından halk oylamasında birinci olan Hilmicem, adada Turabi'yle dostluğu ve Hasan'la arasındaki gerilimlerin ardından oylarında büyük düşüş yaşadı. Geçen hafta yapılan halk oylamasında Hasan'ın ardından 2. sırada yer alan Hilmicem, bu hafta ise şaşırtan bir şekilde geriye düştü ve en az oy alan isim oldu.
nbsp;
Gönüllüler takımındaki 6 yarışmacı içinde Hilmicem 6. olarak sms oylamasından en az oyu alan yarışmacı oldu. Eğer Hilmicem kişisel dokunulmazlığı kazanmasa ve adı konseyde söylense bu hafta adaya veda edecek isim olacaktı. Hilmicem'in oylarındaki bu müthiş düşüş ise herkesi şaşırttı.
nbsp;
Bu haftanın SMS oylama sonuçları ise şu şekilde oldu. 1-Hasan 2-Turabi 3-Bozok 4-Sahra 5-Begüm 6-Hilmi Cem




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...