Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Özen 2. kez kız babası oldu

Gökhan Özen 2. kez kız babası oldu

MAGAZİN Haberleri

Pop müziğin başarılı ismi Gökhan Özen ikinci kez kız babası oldu.

Maslak Acıbadem Hastanesinde doğum yapan eşi Selen Sevigen'i bir an olsun yalnız bırakmayan Gökhan Özen'e kızı Ada'da eşlik etti. Doğum sonrası kameraların karşısına geçen Özen, ikinci kez baba olmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Kızının 3 kilo doğduğunu söylerken sözlerine isim konusunda ise henüz bir karar veremediklerini ekledi. Özen, "Ada'nın ismini de bir ay sonra koyabildik bakalım şimdi nasıl olacak, henüz karar vermedik" dedi. Eşi Sevigen'in durumunun iyi olduğu biliniyor nbsp;
DEMET AKALIN: BİR AY İSİM BULAMAZ
nbsp;"Bir ay isim bulamaz" Sıkı dost oldukları bilinen Demet Akalın'da Bodrum'da olduğu için arkadaşını ziyarete gelemedi. Gökhan Özen'in bu mutluluğunu sosyal medyada da takılarak kutlayan Akalın, Gökhan Özen'le çekilmiş fotoğrafının altına, "İkinci kez kız babası oldu Gökhan baba. İyi ki doğdun minik kız, babana kalsa bir ay isim bulamaz sana" notunu yazdı.
Gökhan Özen 2. kez kız babası oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...