Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prison Break 5. sezon geliyor

Prison Break 5. sezon geliyor

MAGAZİN Haberleri

Yaklaşık 42 ülkede yayınlanan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Prison Break, 7 yıllık bir aradan sonra geri dönüyor.

Fox kanalında 2005-2009 yılları arasında yayınlanan ve bir TV fenomenine dönüşen dizinin, geçtiğimiz aylarda nbsp;5. sezonla geri döneceği iddia edilmişti. Kanal tarafından yapılan resmi açıklamayla bu iddia doğrulanmış oldu. nbsp;


2016'DA YENİDEN EKRANDA
Kanalın patronları Dana Walden ve Gary Newman, dizinin 2016 sezonunda ana karakterleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'la ekranda olacağını açıkladı. nbsp;


Prison Break 5. sezon geliyor



10 bölümden oluşacağı belirtilen 5. sezon müjdesi, dizinin haberi sevinçle karşılandı. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan haber, Türkiye'de de "Prison Break" başlığıyla TT listesine girdi.
Dört sezon boyunca yayınlanan dizi, işlemediği bir suçtan dolayı hapse giren Lincoln Burrows'ün kardeşi Michael Scofield tarafından müthiş bir planla hapisten kaçırılmaya çalışması konu alıyordu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...