Asena - Caner Erkin çiftinden kötü haber

Asena - Caner Erkin çiftinden kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Caner Erkin ile eşi Asena Erkin'in boşanacağı iddia ediliyor

Asena ile Caner Erkin'in 5 yıllık evliliklerini noktalayacağı iddiaları yine gündeme geldi... Mayıs ayından beri yan yana görüntü vermeyen ünlü çift, bu sene tatilde de kural bozdu. Her yıl Çeşme'deki evlerinde birlikte tatil yapan Asena ile Caner Erkin, bu yıl yazı ayrı ayrı geçirdi. 
 
İSTANBUL'A DÖNMESİNİ BEKLEDİ!
Fenerbahçeli futbolcu, yaz başında gittiği Çeşme'den ligin başlamasına kısa bir süre kala ayrıldı. Asena Erkin ise bu sürede yeni moda markasını bahane edip İstanbul'da kaldı. Çılgın modacı, önceki gün ise Çeşme'ye adım attı. Caner Erkin'in İstanbul'a dönmesinin ardından tatile çıkan Asena Erkin, ayrılık iddialarını güçlendirdi.
 
CANER GİTTİ ASENA GELDİ
ERKİN çiftinin, tüm yaz boyunca Çeşme'de denk gelmemeleri 'ayrılık' söylentilerinin kanıtı gibiydi. İzmirli olan Asena Erkin'in çok sevdiği Çeşme'ye de yine eşinin Milli Takım kampında olduğu sırada gitmesi "Evliliğin üzerindeki kara bulutlar iyice arttı" dedirtti.
 
(Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...