Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ütopya birincisi kim oldu?

Ütopya birincisi kim oldu?

MAGAZİN Haberleri

TV8'in sevilen yarışması Ütopya final yaptı. Ütopya'da birinci kim oldu? Tuncay mı Semih mi? Ayrıntılar haberimizde...

TV8'in sevilen yarışması Ütopya final yaptı. Ütopya'da birinci kim oldu? Tuncay mı Semih mi? Ayrıntılar haberimizde...
TV8 ekranlarında geçen sene başlayan ve tam 330 gündür 11 aydır devam eden Ütopya yarışmasının finali 20 Eylül Pazar akşamı canlı yayınla ekrana geldi. Ütopya yarışmasının canlı yayınlanan final gecesinde nefesler tutuldu ve finale kalan iki yarışmacı olan Tuncay ve Semih arasında büyük bir heyecan yaşandı. Acun Medya'nın yapımcısı olduğu Ütopya'yı kazanan yarışmacı Kafe grubundan Tuncay Kes oldu.
 
Geçen sene Ekim ayında yayınlanmaya başlayan Ütopya yarışmasında ilk günden beri yarışan ve iki grubun lideri durumunda olan Tuncay Kes ve Semih Öztürk büyük finale kalan isimler olmuştu. Ütopya finalinde kazanan ise 3 aşamada belirlendi. 1. aşamada 26 yarışmacının kullandığı oylarla Tuncay 1-0 öne geçti. İkinci aşama ise final gazetesi satışlarıydı ve bu aşamada Semih durumu 1-1 yaptı. Son aşamada ise halk oylaması sonuçlarıyla belirlendi ve 11 aylık Ütopya maratonunun kazanan ismi Kafe grubundan Tuncay Kes oldu. Kazanan yarışmacı canlı yayında noterin teslim ettiği zarfın açılmasıyla belli oldu.
 
Ütopya birincisi kim oldu?

Tuncay'ın kazanmasının ardından Ütopya evinde büyük bir coşku yaşandı. Tuncay'ın yarışmacı arkadaşları Tuncay'ı omuzlarına alarak zaferlerini kutladı. Kazanan ismin açıklamasından hemen önce konuşan Semih ise manevi gücünün yüksek olduğunu ve kazanan ismin kendisinin olacağını hissettiğini söyledi ancak durum tam tersi oldu. Yarışmanın şampiyon ismi olan Tuncay ise kasada biriken 822 bin TL'nin yarısı olan 411 bin TL'yi ödül olarak kazanmış oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...