Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki dizi birden final yapıyor!

Düzenleyen:
İki dizi birden final yapıyor!

MAGAZİN Haberleri

Star ekranlarında yayınlanan Gecenin Kraliçesi ve Türk halkının izlemeyerek protesto ettiği Kösem Sultan dizisinin sona ereceği açıklandı.

Meryem Uzerli'nin kötü giden reytingleri nedeniyle başrolünü oynadığı Gecenin Kraliçesi’nin de 13. Bölümde final yapacağı ortaya çıkmıştı. Türk Arap ortak yapımı şirket, dizi henüz çekilmeden yurtdışı satışlarını yaptığı için son dakika bir değişiklik yaptı. Gecenin Kraliçesi'nin 2 bölüm daha uzatılmasına karar verildi. Yani büyük umutlarla başlayan Gecenin Kraliçesi, 13. Bölümünün yayınlanacağı 5 Nisan'da değil, 15. Bölümünün yayınlanacağı 19 Nisan'da ekrana veda edecek. Türk halkının izlemeyerek protesto ettiği dizi daha fazla dayanamayarak final kararı aldı. Star TV, diziye sonunda noktayı koydu ve anlaşmasının bittiği Kösem Sultan'ı 26. Bölümde kesin olarak bitirme kararı verdi. Bu hafta 17. bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan, 12 Mayıs'ta ekran ömrünü tamamlayacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...