Deniz Seki, şikayet üzerine ifade verdi!

Düzenleyen:
Deniz Seki, şikayet üzerine ifade verdi!

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir cezaevinde olan Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevindeki bir mahkumun şikayeti üzerine savcılığa ifade verdi.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hükümlü şarkıcı Deniz Seki'nin, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevindeki bir mahkumun şikayeti üzerine  savcılıkça ifadesi alındı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar'ın odasına  avukatıyla giren Seki', 30 dakika ifade verdi.
 
Savcının odasından çıktıktan sonra gazetecilerin "Bir şey söyleyecek  misiniz?" sorusu üzerine Seki, ellerini göğsüne götürüp, başını eğerek selam  verdi.
 
Deniz Seki'nin ifadesinde, şikayetçinin adını Kitapta geçirmediğini,  şikayetin Reklam amaçlı yapıldığını belirterek, suçlamaları kabul etmediğini  söylediği öğrenildi.
 
Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde mahkum olan D.Ç, Deniz Seki hakkında,  kitabında kendisindenhabersiz bilgilerini kullandığı için "hakaret" ve "özel  hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından suç duyurusunda bulundu.
 
Suç duyurusu dilekçesinde D.Ç, cezaevindeyken ameliyatla cinsiyet  değiştiren ilk kişi olduğunu, daha sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevine  nakledildiğini belirterek, hayatıyla ilgili kitap çalışması da bulunduğunu  anlattı.
 
Dilekçede, "Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevindeyken Deniz Seki'nin, bir  gazetede 'Denizin Dibi' isimli kitabının reklam haberi yapılmıştı. Orada,  'Erkekken ameliyatla kadın olup buraya gelen biri var. Adam karısını öldürmüş  gibi, çocuğu da varmış' bilgisi bulunuyor. Devletin kadın kimliği verdiği birine  'adam' diye ağır bir cümle kurdu. Bu haber nedeniyle can güvenliğim tehlikeye  girdi ve zorluk yaşadım. Haberden bir gün sonra güvenlik gerekçesiyle başka bir  cezaevine nakledildim. Seki'nin yargılanmasını istiyorum." denildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...