Hüsnü Çoban çılgınlığında son rakam

Düzenleyen:
Hüsnü Çoban çılgınlığında son rakam

MAGAZİN Haberleri

Dizinin 398. bölümünde vurulan ve hayranlarının sosyal medyada cenaze etkinliği düzenlediği Hüsnü Çoban için hazırlanan video izlenme rekoru kırıyor.

Kanal D ekranlarında 10. Sezonu geride bırakan fenomen dizi Arka Sokaklar'ın bu bölümünde Başkomiser Hüsnü Çoban vuruluyor. Ölüp ölmediği bu akşam saat 20.00'de yayınlanacak bölümde ortaya çıkacak.

SOSYAL MEDYADA YENİ ÇILGINLIK

Dizinin hayranları öldüğü düşünülen Hüsnü Çoban için sosyal medyada gıyabında cenaze töreni etkinliği oluşturdu. 100 bine yakın kişi bugün saat 14.00'te Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze törenine gideceğini bildirdi; 58 bine yakın kişi de "gitmeyi düşünüyorum" dedi.

Hüsnü Çoban çılgınlığında son rakam

VİDEOSU İZLENME REKORU KIRDI

Öte yandan dizinin daha önce yayınlanan bölümlerinden çeşitli kesitlerle Hüsnü Çoban için hazırlanan videoda paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...