HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tatlıses: Canım yanıyor artık susmam

Düzenleyen: /
Tatlıses: Canım yanıyor artık susmam
Brahim Tatlıses, Haber

MAGAZİN Haberleri

Kendisine FETÖ’nün çürük uçak sattığını ve villasının da icra yoluyla satıldığını doğrulayan Tatlıses “Benim günahım neydi? Mallarımı geri istiyorum” dedi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’e FETÖ’nün 6 milyon dolar karşılığı çürük uçak sattığı; durumun fark edilmesi üzerine sanatçının uçağı geri vermek istediği; ancak 6 milyon liralık villasına tedbir kararı koydurulduğu ve 1 milyon 530 bin liraya icradan satıldığı ortaya çıkmıştı. Bu yaşanan hadiselerin doğru olduğunu ifade eden İbrahim Tatlıses, canının yandığını ve artık susmayacağını belirtti. Tatlıses, sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı: Şimdiye kadar ben sizlere ne zaman yalan söyledim. Gerçek olmayan hiçbir şeyi yazmadım, söylemedim, tenezzül bile etmedim. Ama artık susmuyorum çünkü canımı yaktılar. Beni vuracakları zamandan bile haberleri vardı. Bakıyorum o zamanın Emniyet Müdürü, savcıları, hâkimleri şimdi hepsi aranıyor! Kimisi mahkemede yargılanıyor, kimisi cezaevinde, kimisi de firari! E, benim ne günahım vardı da hem vuruldum, hem uçağımız gitti, hem de evlerimde haciz var! Benim bildiğim Yargıtay kararları 1,5-2 seneden önce karara bağlanmaz. Nasıl oluyor da itiraz talebimizi 54 günde reddettiler ve mahkemeye geri geldi. Yani bu ne demek biliyor musunuz; dosyalar incelenmeden talebin reddine karar veriliyor! Ne hikmetse anlamış değilim. Nedense bu Ahmet Özbey yakalanmıyor. Kendisi ortada dolaşıyor ve habire evlerime, hesaplarıma avukatı aracılığıyla haciz koyduruyor! Altı senedir çalışmıyorum, ne ile geçiniyorum kimsenin bunu sorduğu yok. Kendisinin bir eroin kaçakçısı olduğu iddia ediliyor. Ben mallarımın haklı olarak şahsıma geri verilmesini istiyorum! Ben bugün bu FETÖ’cülerin haksızca benden almaya çalıştığı mallarımı ve zarara uğrattığı ticari hayatımı yıllarca helal alın terim ile kazandım. Devlet büyüklerimden ricamdır, Başbakanımdan özellikle ricamdır; madem bunlar FETÖ’cüler benim burada günahım ne?..

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...