HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Evlilik programları bitiyor

Düzenleyen: /
Evlilik programları bitiyor
Evlilik Programları, Haber

MAGAZİN Haberleri

Skandalların eksik olmadığı izdivaç programlarının yeni sezonda ekranda olmayacağını duyuran Fatih Altaylı, "Aynı ekipler bu kez barıştırma programları yapacak." dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı köşe yazısında evlendirme programlarının yayından kaldırılıp yerine barıştırma programlarının getirileceğini iddia etti. Barıştırma programlarını da aynı kadroların yapacağını belirten Altaylı, "Toplumsal baskı ya da kanalların ödeyeceği paralar nedeniyle barışacak çiftlerin arasında yeniden sorunlar oluşabilir. Ve yarın öbür gün gazetelerde, 'Esra Erol'un barıştırdığı çiftte acı son. Kocası barıştığı eşini öldürdü' gibi haberler görebiliriz" ifadelerine yer verdi.

İşte Altaylı yazısındaki ilgili kısım;

Televizyon kanalları "yeni yayın döneminde" yani eylül ayından itibaren "evlendirme programları"nı noktalayıp, o programlar yerine aynı kadrolarla "barıştırma" programları yapacaklarmış.
Yani kavga eden, ayrılan ya da ayrılmak üzere olan çiftleri stüdyoya getirip barıştırmaya çalışacaklarmış. Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir format daha önce denendi. Sinan Çetin'in sunuculuğunda, sorunlu çiftler barıştırılmak istendi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...