Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acun Ilıcalı'dan flaş Yıldız Tilbe kararı!

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan flaş Yıldız Tilbe kararı!

MAGAZİN Haberleri

'O Ses Türkiye' jüri üyesi olduktan sonra adından sıkça söz ettiren şarkıcı Yıldız Tilbe, kendi ismini taşıyan şov programı ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında boy gösterecek.

O Ses Türkiye'nin önümüzdeki ay final yapmasının ardından Yıldız Tilbe, yeni programına başlayacak. Acun Ilıcalı'nın enerjisine çok güvendiği Tilbe, ünlü isimleri programında ağırlayacak. Yıldız Tilbe'nin talk show programı, önümüzdeki aylarda Survivor ile birlikte TV 8'in en dikkat çeken yapımlarından biri olacak. Yıldız Tilbe'nin kalabalık bir ekip kurduğu ve çalışmalara başladığı söyleniyor.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar da bugün , "Bir Yeniden Doğuş Hikayesi" başlıklı yazısı şöyle:

"Yıldız Tilbe, Star TV'de başladığı talk show macerasını TRT Müzik, Flash TV gibi kanallarda sürdürmüştü.

Kabul etmek gerekir ki az konuşan ama konuştuğu zaman bilgeliği dışına vuran farklı bir profili var. Ve bir şekilde kendini sevdiriyor. Sıradan toplumları zenginleştiren 'çılgın' kadrosunun içini kimseyi rahatsız etmeden dolduran bir isim. 'O Ses Türkiye'nin (TV8) en zor beğenen jürisi. 

Ama aynı zamanda müthiş bir vicdan ve nezaket sahibi. Nitekim bu özellikleriyle programa getirdiği renk de ortada. Şimdi yine kendi ismini taşıyan şovuyla aynı ekranda olacak.

Yıldız'ın şovuna yeni bir şeyler katıp katmayacağını bilmiyorum. Ama şu bir gerçek ki 'yeniden doğuş' diye bir şey varsa, an itibarıyla TV8 ekranında onu izliyoruz! Çok sevindim." 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...