Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

SURVİVOR'DA Kim öldü? | Survivor'da öldürülen Alper Baycın kimdir? (Dominik'te Acun'un Kameramanı Nasıl Öldü?)

Düzenleyen:
SURVİVOR'DA Kim öldü? | Survivor'da öldürülen Alper Baycın kimdir? (Dominik'te Acun'un Kameramanı Nasıl Öldü?)

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim öldü? Dominik'te hain bir saldırı sonucu öldürülen, Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir? Acun hem sosyal medyadan hem de KKTC canlı yayını da Acun Medyayı yıkan ölümü açıkladı. Program iptal edildi. Alper Baycın neden öldürüldü? Survivor'da ne oldu?

Survivor'da kim öldü? Survivor'da öldürülen Alper Baycın kimdir? Dominik'te hain bir saldırı sonucu öldürülen, Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir? Acun Medya'da çalışan henüz 24 yaşında olan Alper Baycın öldürüldü. Alper Baycın neden öldürüldü? diye yarışmanın izleyenleri üzüntü içerisinde sorguluyor. Acun'un hem sosyal medyadan hem de KKTC canlı yayında açıkladığına göre gaspçıların saldırısı ile kalbinden bıçalanarak öldürüldü. Hem öldürülme şekli hem de sebebi herkesi kahretti. Acun canlı yayın sırasında konuşmakta çok zorlandı. Bu ölüm Survivor'ı yıktı. Dominik'te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir? 

SURVIVOR KİM ÖLDÜ? ( TÜM DETAYLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN)

DOMİNİKTE ÖLDÜRÜLEN SURVİVOR ÇALIŞANI ALPER BAYCIN KİMDİR?

Marmara Üniversitesi mezunu olan Baycın'ın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu ortaya çıktı. Baycın'ın üniversiteden yeni mezun olduğu belirtildi.Öldürülen Alper Baycın'ın Survivor progmamı bittikten sonra Türkiye'ye dönüp evleneceği ortaya çıktı.

SURVİVOR'DA Kim öldü? | Survivor'da öldürülen Alper Baycın kimdir? (Dominik'te Acun'un Kameramanı Nasıl Öldü?)

ALPER BAYCIN NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Survivor Adası'nda Las Terrenas Oteli'nde kalan 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı. Acun Ilıcalı, Aycın’ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.

SURVİVOR'DA Kim öldü? | Survivor'da öldürülen Alper Baycın kimdir? (Dominik'te Acun'un Kameramanı Nasıl Öldü?)
 

Acun Ilıcalı, Survivor'da hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

KKTC'DE YARI FİNAL CANLI YAYINI İPTAL EDİLDİ

Olay nedeniyle KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivor yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...