HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emre Altuğ 'iflas' iddialarına isyan etti

Düzenleyen: /
Emre Altuğ 'iflas' iddialarına isyan etti
Emre Altuğ, Haber

MAGAZİN Haberleri

Emre Altuğ, ortağı olduğu iddia edilen gece kulübüyle ilgili iflas haberlerine sosyal medya hesabından açıklık getirdi. Altuğ, "Adımı geçirerek iflas etti haberlerinin herhangi bir gerçekliği yoktur" dedi.

Emre Altuğ'un da ortağı olduğu iddia edileneğlence mekanı mali krize girdiği, kapanacağı söyleniyordu. Şarkıcı Deha Bilimlier ''Kulüpten paramı alamadım, dava açıyorum'' demişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Emre Altuğ iddiaları yalanladı.

Emre Altuğ, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklama yaptı:

"Birkaç gündür adımın da dahil edildiği meseleye bir açıklık getirmek isterim. Adımı geçirerek iflas etti haberlerinin herhangi bir gerçekliği yoktur. Mekanla tüm ilgim sahne düzeni, mekanda çalışacak şarkıcı bağlantıları ve reklamdan ibarettir. Kazançları bağlamında herhangi bir ortaklığım bulunmamaktadır. Buna rağmen şarkıcı arkadaşımın yaşadığını söylediği mağduriyetle ilgili konuyu araştırıyorum ve elimden gelen desteği de vereceğimi bildirmek isterim. Herkese huzurlu, mutlu bayramlar dilerim"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...