Demet Akalın, kendisine destek olmayan yakın dostu Fatih Ürek'i takipten çıkardı

Düzenleyen:
Demet Akalın, kendisine destek olmayan yakın dostu Fatih Ürek'i takipten çıkardı

MAGAZİN Haberleri

Eşi Okan Kurt'la boşanan Demet Akalın, zor zamanlarında yanında olmayan yakın dostu Fatih Ürek'i Instagram hesabında takipten çıkardı.

6 buçuk yıllık eşi Okan Kurt'tan boşanan şarkıcı Demet Akalın'ın yakın dostu Fatih Ürek'i zor zamanlarında yanında olmadığı için sosyal medya hesabı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

FATİH ÜREK'İ SİLDİ

Lüks villasına haciz gelmesiyle başta kızı Hira olmak üzere kendisi de büyük üzüntü yaşayan Demet Akalın, 6 buçuk yıllık evliliğini geçtiğimiz gün tek celsede sonlandırdı. Boşanma ve hacizden sonra zor günler geçiren Akalın, bu dönemde desteğini görmediği dostlarını da sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Bunların başında da yakın dostu Fatih Ürek yer aldı. Akalın, sık sık buluşarak zaman geçirdiği Ürek'i takipten çıkardı.

FATİH, OKAN'I TAKİP EDİYOR

Demet'in hamlesinden sonra Fatih Ürek de Akalın'ı takipten çıkardı. Ancak Okan Kurt ve kızları Hira'nın hesaplarını takip ediyor.

Akalın, yakın dostu Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı 'Gelinim Mutfakta' programına sürpriz yaparak bir tepsi baklava götürmüştü.

 

ÜNLÜLERDEN DESTEK GECİKMEDİ

Bu dönemde Sıla, Ebru Gündeş, Özlem Yıldız ve Işın Karaca başta olmak üzere birçok ünlü isim Demet Akalın'a destek oldu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...