Demirtaş'ı gören telefonuna sarıldı

/ Kaynak: İHA
Demirtaş'ı gören telefonuna sarıldı

Politika Haberleri  / İHA

Partisinin Siirt Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente gelen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a partililerden yoğun ilgi.

Partisinin Siirt Olağan Kongresi'ne katılmak üzere kente gelen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Demirtaş, kendisine sarılıp öpmeye çalışan partililer karşısında zor anlar yaşadı.
HDP Siirt İl Başkanlığı tarafından çok sayıda parti üyelerin katılımıyla bir düğün salonunda düzenlenen kongreye katılan Demirtaş, salona giriş yaptığı sırada partili kalabalığın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisine sarılıp öpmeye çalışan partililer karşısında zor anlar yaşayan Demirtaş, protokolde otururken peş peşe partililerin kendisini uzun uzun sarılıp öpmesi karşısında bu kez araya korumalar girdi.Daha sonra kürsüye gelen Demirtaş, konuşmasında mikrofonun azizliğine uğradı. İki mikrofon değiştiren Demirtaş üçüncü kez arıza yapınca, "Mikrofonlar bile dayanmıyor eleştirilerimize, ama konuşacağız" demesi salonda gülüşlere neden oldu.
Kongre daha sonra yapılan konuşmanın ardından sona erdi.

Demirtaş'ı gören telefonuna sarıldı

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...