Davutoğlu'ndan muhalefet liderlerine çağrı

Davutoğlu'ndan muhalefet liderlerine çağrı

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Ankara iftarında açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Ankara il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programı sonrası koalisyon sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. İlk tur temaslarında kendilerini ağırlayan parti liderlerine teşekkür eden Davutoğlu, parti liderlerine çağrıda bulundu.
Davutoğlu'nun açıklamalarından satır başları;
"7 Haziran'dan sonra geniş istişare toplantıları yaptık. Bütün ramazan boyunca hareketimizin muhasebesini yaptık. 7 Haziran'dan sonra da Türkiye'nin zafiyete düşmemesi için gece gündüz çalıştık."
MUHALEFET LİDERLERİNE ÇAĞRI
"Son 3 gün içinde liderlerle görüşmeler gerçekleştirdik. Netice ne olursa olsun inşallah güçlü bir hükümet kurmak nasip olur. Ama kuramazsak ve seçim mukadder olursa netice ne olursa olsun aziz milletimizin müsterih olmasını ve geleceğe ümitle bakmasını istirham ediyorum. Türkiye'de bütün bir milleti kucaklayan, 78 milyonu kucaklayan bir hükümet vardır. 78 milyonun sözcülüğünü yapan Ak Parti kadroları vardır ve duruma hakimdir. nbsp;Buradan bütün parti liderlerine sesleniyorum, önümüzdeki Ramazan Bayramı'nı konuştuklarımız çerçevesinde istişare etmesini temenni ediyorum."
"ÖN ŞARTSIZ HELALLEŞELİM"
"İstanbul iftarında da dile getirmiştim, gelin bu arefe ve bayramı helalleşme bayramı yapalım. Biz AK Parti iktidarları olarak 13 yıl içinde Türkiye'nin huzuru ve kalkınması için ne gerekiyorsa yaptık yapmaya devam edeceğiz."
AK PARTİ DAİMA HAZIR
"Bana gelen raporlar da onu gösteriyor, hükümet kurarsak inşallah bütün teşkilat bu hükümetin başarısı için çalışacak. Ama muhalefet partileri bu konuda geri adım atarlar, hükümet kurma imkanı olmazsa da milli iradeye gittiğimizde dimdik, harekete hazır AK Parti teşkilatlarının arkamızda olduğunu bilmek en büyük güvencemizdir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...