Yalçın Akdoğan'dan terör açıklaması

Yalçın Akdoğan'dan terör açıklaması

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, terör saldırılarıyla ilgili "Mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, terör saldırılarıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı.  Akdoğan, açıklamasında mücadelenin içeride ve dışarıda hukuk içinde, halkın hak ve hukukunu korumak için kararlı bir şekilde süreceğini belirtti. Yalçın Akdoğan, şunları söyledi:


KARDEŞLİĞİMİZİ KİRLİ OYUN BOZAMAYACAK

"Terörle mücadelede sath-ı müdafaa pozisyonundayız, millet olarak müteyakkız bir şekilde topyekun saldırıları göğüsleyeceğiz. Türkiye'nin bütünlüğüne ve kardeşliğine kastedenlere karşı yürütülen cansiparane mücadele, gücünü milletimizin hayır duasından almaktadır. Bin yıllık kardeşliğimizi hiçbir provokasyon ve kirli oyun bozamayacaktır.


ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN

Bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Terörün ve teröristin yerli ve yabancı işbirlikçileri, milletimizin güçlü iradesiyle gereken karşılığı eninde sonunda görecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...