Liste netleşti! Kılıçdaroğlu oradan aday

/ Kaynak: İHA
Liste netleşti! Kılıçdaroğlu oradan aday

POLİTİKA Haberleri  / İHA

CHP Parti Meclisi (PM) dün akşam geç saatlerde gerçekleşti. Toplantıda CHP'nin milletvekili aday listesi netleştirildi.

CHP'de 1 Kasım 2015 genel seçimleri için milletvekili aday listesi netleştirildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu listede İzmir ikinci bölge ikinci sıradan aday oldu. 


Alınan bilgiye göre, eski Genel Başkan Deniz Baykal ile Muharrem İnce'nin de listedeki sıraları değişmedi. Baykal, Antalya ikinci sıradan, İnce ise Yalova birinci sıradan aday gösterildi. Eski Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz CHP'nin Ardahan milletvekili adayı olarak listeye girdi. CHP kontenjanından RTÜK üyesi olan ve adaylık için görevinden istifa eden Ali Öztunç ise Kahramanmaraş'tan milletvekili adayı oldu. Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ise aday gösterilmedi. Kılıçdaroğlu, Ercan Karakaş'ı da liste dışı bıraktı. Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeliğinden istifa ederek aday olan Doç. Dr. Koray Çalışkan da listeye giremedi. 


Öte yandan, CHP'nin aday listelerini öğle saatlerinde YSK'ya teslim etmesi bekleniyor. Aday listelerinin teslim edilmesinin ardından tüm adayların yer aldığı liste CHP'nin internet sitesinden açıklanacak.
POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...