Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Recep Akdağ'a yoğun ilgi

/ Kaynak: DHA
Recep Akdağ'a yoğun ilgi

POLİTİKA Haberleri  / DHA

Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, diğer milletvekili adayları ile birlikte geldiği Erzurum'da 'Efsane Bakan' pankartları ile karşılandı.

18 Kasım 2002'den, 24 Ocak 2013'e kadar Sağlık Bakanı olarak görev yapan Recep Akdağ, '3 dönem kuralı' nedeniyle 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilmedi. 1 Kasım erken genel seçimlerinde partisi tarafından yeniden Erzurum'dan birinci sıra milletvekili adayı gösterilen Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ ve diğer 5 milletvekili adayı bugün saat 10.00'da uçakla Erzurum'a geldi. Akdağ ve yanındakiler, havalimanında partililer tarafından coşkuyla karşılandı. En büyük ilgiyi ise Recep Akdağ gördü. 'Efsane Bakan' pankartları ile karşılanan Akdağ, karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı. VIP salonu çıkışında kurulan kürsüden konuşan Akdağ şunları söyledi:
"Bugün havalimanında benimle birlikte diğer adaylarımız Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz ve Ahmet Yaptırmış'ı büyük bir coşkuyla karşıladınız, hepinize şükran borçluyuz. Sizin bu güzelliğiniz, vefa duygunuz, sizin hizmet erlerine, AK Parti'nin çatısı altında hizmet eden insanlara göstermiş olduğunuz alaka bizim için her türlü kıymetin üstündedir. İçinde bulunduğumuz günler önemli günler. 7 Haziran'da hep beraber sandığa gittik. Memleketimizin yönetimi için oy verdik. 7 Haziran'da AK Partimiz yüzde 41'le en büyük oyu almış olmasına rağmen tek başına iktidar olamadı. Gördük ki bütün çabalarımıza rağmen muhalefet partileri birlikte olmaya uyum içinde Türkiyeyi yönetmeye yanaşmadılar. Bunun anlamı şudur; yeniden millet sözü söyleyecek, yeniden millet hesabı kesecek. Biz inanıyoruz ve güveniyoruz ki siz Erzurumlu kardeşlerim ve Türkiye'de 78 milyon insanımız 1 Kasım'da inşallah huzura, istikrar ve hizmete devam diyecek. Hep birlikte AK Parti diyeceğiz. Bu bahsettiğim 1 Kasım zaferi hepimizin ortak zaferi olacak. Böyle de olmak zorunda. Hepimiz birlikte çalışacağız. 1 Kasım akşamı yeni Türkiye'ye birlikte kavuşacağız."
Milletvekili adayları, bindikleri otobüsle uzun bir araç konvoyu eşliğnide şehir merkezine doğru yola çıktı. Havalimanı çıkışında konvoyun önü atlı ciritciler tarafından kesildi. Akdağ ve diğer milletvekili adayları otobüsten inerek ciritcilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
POLİTİKA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...