AK Parti Ankara mitingini erteledi

AK Parti Ankara mitingini erteledi

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Cumartesi günü yapacağı Ankara mitingini erteleme kararı aldı.

AK Parti daha önce Pazar günü yapılacak olan İzmir mitingi için de erteleme kararı almıştı. AK Parti, Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için seçim programında değişiklik yaptı.

MİTİNGLER ERTELENDİ

AK Parti'nin İzmir ve Ankara mitingleri ertelendi. AK Parti Cumartesi günü yapmayı planladığı Ankara mitingini erteleme kararı aldı.

18 Ekim Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı İzmir mitingi, 24 Ekim Cumartesi gününe ertelendi.

Ankara Garı'nda meydana gelen bombalı terör saldırısının ardından seçim mitinglerini durduran AK Parti, 18 Ekim Pazar günü saat 16:00'da Gündoğdu Meydanı'nda İzmir'deki mitingini de erteledi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, mitingin 24 Ekim Cumartesi gününe aynı yer ve saatte yapılmasının planlandığını duyurdu.

İZMİR İÇİN AÇIKLAMA YAPILDI

Yapılan açıklamada, "Ankara'daki menfur saldırıdan dolayı miting programımızın yeniden düzenlenmesi sonucu 18 Ekim 2015 Pazar günü saat 16.00'da İzmir Gündoğdu Meydanında gerçekleşecek olan 'Birlik, beraberlik ve Teröre karşı dik duruşumuzu sergileyeceğimiz İzmir mitingimiz 24 Ekim 2015 Cumartesi gününe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" şeklinde ifadelerin yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...