CHP'den seçmene uyarı, 'Kimseye emanet oy vermeyin'

CHP'den seçmene uyarı, 'Kimseye emanet oy vermeyin'

POLİTİKA Haberleri

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP'lilere hiçbir partinin baraj derdi kalmadığı için 'emanet oy vermeyin' uyarısında bulundu.

Ankara Altındağ ilçesinde vatandaşla bulaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, kritik açıklamalar yaptı.


Koç, 1 Kasım genel seçimlerine yönelik sandık uyarısı yaparak, var olan siyasi tablonun devamı halinde sürmekte olan kaosun faiziyle yaşanacağını belirtti.


"Bakın yerel seçim oldu, ardından cumhurbaşkanlığı seçimi, sonra genel seçim, olmadı, şimdi bir daha. Bir ülke bunu nasıl kaldırır, bir ekonomi buna nasıl dayanır. Ama her şey yine de bizim elimizde" diyen Haluk Koç, devamında şunları söyledi:


ARTIK KİMSEYE EMANET OY VERMEYİN
"1 Kasım'da buna bir son verebiliriz. Bugün kimsenin, hiçbir partinin baraj derdi yok; o nedenle artık kimseye emanet oy vermeyin. 1 Kasım'da CHP'ye güç, omuz ve destek verin; verin ki, Türkiye'yi hep beraber rahatlatalım"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...