'Terörün her türlüsüne lanet olsun'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Terörün her türlüsüne lanet olsun'

POLİTİKA Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, "Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Terörün her türlüsüne ve yapanlara lanet olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Terörün her türlüsüne ve yapanlara lanet olsun" ifadelerini kullandı.

Ankara'daki terör saldırısına siyasi partilerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Ankara'daki patlamayla ilgili değerlendirmede bulundu.

Mustafa Ataş, mesajında şunları kaydetti:

"Ankara'daki patlama, milletimizi ve ülkemizi hedef alan bir patlamadır. Terörün her türlüsüne ve yapanlara lanet olsun. Ankara'daki haince, kalleşçe terör saldırısında yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde haince plan yapanların planlarını, Rabbim kendi başlarına çevirsin ve hesaplarını boşa çıkarsın."

CHP Grup Başkanvekili Gök: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise Kızılay'da meydana gelen patlamanın ardından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklama yapan Gök, başkentin bugün bir kez daha terör saldırısıyla sarsıldığını belirterek, olay anından itibaren patlamanın nasıl gerçekleştiği hakkında bilgi edinmeye çalıştıklarını söyledi.

Levent Gök, şunları dile getirdi:

"Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Türkiye terörün oyununa gelmeyecektir. Şu anda iktidarın, hükümetin kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz. CHP olarak bir an önce iktidardan talebimiz, bu olayın nasıl, niçin olduğu ve niçin önlenemediği yönünde kamuoyunu aydınlatmasıdır."

"En güzel cevap birbirimize daha fazla kenetlenmek"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da yazılı bir açıklama yaparak, Ankara’daki terör saldırısını lanetledi.

Kamalak, "Ankara’da masum sivilleri hedef alan menfur saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Aziz milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"Bu güzel ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kızılay Güvenpark'ta meydana gelen patlamaya ilişkin, "Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajında, saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başkentte düzenlenen bu hain saldırı masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmiştir. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil. Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri tarih önünde en ağır hesabı verecek ve hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Patlama, insanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Masum canlara kıymak, insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu çirkin, aşağılık işlere imza atanlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun ulaşamayacaklar. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur.Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...