En çok fezlekesi olan vekiller

Düzenleyen:
En çok fezlekesi olan vekiller

POLİTİKA Haberleri

Anayasa değişikliğine ilişkin ikinci tur oylamanın yapıldığı TBMM Genel Kurulu toplantısı öncesinde özellikle iktidar kulisi hareketliydi.

AK Parti Genel Başkan adayı Binali Yıldırım, sabah erken saatlerde milletvekilleri ile kahvaltıda buluştu. Meclis lokantasındaki kahvaltıda, Yıldırım tek tek masaları dolaşarak milletvekillerinin hatırını sordu. 
Yıldırım bir süre de gazetecilerle ilgilendi. Bir gazetecinin “Çok iyi karnıyarık yapıyormuşsunuz. Tarifini verseniz...” demesi üzerine Yıldırım, “Tarifle olmaz. Sen de gazetecileri topla. Ama bulaşıkları kim yıkayacak?” diye sordu. Gazetecilerin “Biz yıkarız” karşılığını vermesi üzerine Yıldırım güldü. Gazetecilerin, “Erkekler yemek yapınca raflardaki tabakların hepsi aşağıya iniyor, mutfak mahvoluyor” sözlerine Yıldırım, “Onun için sordum” dedi. 
Sabah saatlerinden itibaren hareketli olan AK Parti kulisinin tek gündem maddesi ise yarın yapılacak kongre ile sonrasında kurulacak yeni hükümet oldu. Hemen hemen tüm AK Partili milletvekili ve bakanların sohbet konusu yeni kabinenin ve yeni parti yönetiminin kimlerden oluşacağına dairdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...