Bahçeli: Ajanları meydana çıktığı için asabiler

Düzenleyen:
Bahçeli: Ajanları meydana çıktığı için asabiler

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar’a karşı birleşen Körfez ülkelerinin İsrail’e karşı ürkek kaldığını belirterek, “Arap Birliği neden İsrail’i kınamamaktadır. İslam aleminin dayanışması hasarlıdır” diye konuştu

Haber Merkezi ANKARA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Katar’a karşı birleşen Körfez ülkelerinin İsrail’e karşı ürkek kaldığını belirterek, “Arap Birliği neden İsrail’i kınamamaktadır. İslam aleminin dayanışması hasarlıdır” diye konuştu. Grup toplantısı yerine Genel Merkez’de basın toplantısı düzenleyen Bahçeli, özetle şunları kaydetti:
YPG, yeni adıyla Suriye Demokratik Güçleri olacakmış, ismin ne önemi vardır? ABD’nin YPG’ye, yani PKK’ya vermiş olduğu silah ve mühimmat desteği artık millî güvenlik sorunu hâline dönüşmüş, Türkiye’ye alenen husumet olduğu anlaşılmıştır.
İstanbul Büyükada’da gözaltına alınan, daha sonra 18 Temmuz’da tutuklanan sözde aktivistler arasında bir Alman vatandaşının da bulunuyor olması Türkiye-Almanya ilişkilerinde bir gedik daha açmıştır. Türkiye yol geçen hanı mıdır? Bu artist ve aktivist makyajlı iş birlikçiler neye ve kimlere hizmetle görevlidirler?
Almanya niye bu kadar asabidir? Niye bu denli korku içindedir? Hangi ilişki ağlarının açığa çıkmasından endişe duymaktadır? 
Bahçeli basın mensuplarının yeni giyim tarzına ilişkin soruya da şu cevabı verdi: Sosyal medyada kıyafetimizle ilgili bir durumumuz çok yer aldı. Biz kıyafete önem veren bir kişiyiz. Değerlin bir bilim insanının çok güzel bir sözü vardır, ‘Bir topluma kıyafetinizle giriniz şahsiyetinizle çıkınız.’ 
DAVUTOĞLU İLE ‘TÜRKEŞ’ POLEMİĞİ
Devlet Bahçeli, basın toplantısında Tuğrul Türkeş ile ilgili bir soruya da şu cevabı verdi: “Gidişinden haberimiz yokken, gelişimizden nasıl haberi olacak? Onu Ahmet Davutoğlu ölçüsüyle birilerinin izah etmesi lazım.” Eski Başbakan Davutoğlu, Bahçeli’nin bu sözleri üzerine şu açıklamayı yaptı: Bahçeli’nin kendi parti içi meselelere dair sorular karşısında kendi sorunlarıyla yüzleşmek yerine şahsımı hedef göstermesi, insani olgunluğa, siyasi ahlaka ve öncülüğünü yürüttüğü siyasi geleneğe yakışmamaktadır. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...