Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP liderinden FETÖ elebaşına: Densiz

Düzenleyen:
CHP liderinden FETÖ elebaşına: Densiz

POLİTİKA Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Darbeyi Atatürkçüler yaptı” diyen FETÖ elebaşı Gülen’e yüklendi.

Haber Merkezi ANKARA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Darbeyi Atatürkçüler yaptı” diyen FETÖ elebaşı Gülen’e yüklendi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Bir densiz kalkmış utanmadan sıkılmadan ‘15 Temmuz’u Atatürkçüler, ulusalcılar yapmış olabilir’ diyor. Bunu FETÖ terör örgütünün lideri diyor. Sen ordudaki Atatürkçü paşaları ortağınla birlikte temizlemedin mi? Yine o dönemde de mazlumlara biz sahip çıktık.”
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın, FETÖ’cülerle ilgili “Gitsin özel sektörde çalışsınlar, devlet mi besleyecek bunları?” sözlerini de eleştirip şöyle konuştu: “20 Temmuz darbesinin ardından Türkiye bir parti devletine dönüştü. Partiden olursan her şey serbest. Çocuklara tecavüz bile serbest partili olursa...” Kılıçdaroğlu’nun bu skandal sözlerine Metin Külünk cevap verdi: “Kılıçdaroğlu bu hakaretinin hesabını mutlaka verecektir.”  

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...