Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye davet

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye davet

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Bahçeli, yarın saat 16.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Beştepe'de görüşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün grup toplantısında MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamalarını değerlendirmiş, "Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım" diyerek Bahçeli'yi görüşmeye davet ettiğini ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la MHP lideri Devlet Bahçeli yarın görüşecek. Erdoğan ve Bahçeli yarın saat 16.00'da Beştepe'de bir araya gelecek. 

Erdoğan, grup toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin görüşmek üzere Devlet Bahçeli'yi davet ettiğini ve kendisinden yanıt beklediğini açıklamıştı. Bahçeli ise dün yaptığı açıklamada, 2019'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceklerini belirtmişti. 

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Bahçeli'nin yerli ve millî duruşunu özellikle vurgulamam lazım. Kendisine şimdiden beyan ettiği destek kararı için şahsım, partim, milletim adına şükranlarımı sunuyorum" demişti.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Önceki gün AK Parti ve MHP arasında ittifak olasılığına ilişkin soruları cevaplayan Bahçeli, "MHP olarak şu an AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey'le ittifak konusunda ve siyasetin geleceği konusunda herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Ancak tartışılan konular sayın Cumhurbaşkanı'nın veya bizim gündemimize düşmektedir. İleriki günlerde, arzu ediliyorsa bir görüşme talebi olduğu takdirde görüşülür. Olmadığı takdirde biz görüşlerimizi tekrarlayarak yükleneceğimiz sorumluluğu yerine getirme gayreti içinde olabiliriz" demişti. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...