Kulisleri karıştıran iddia! Gül onu görünce adaylıktan vazgeçti

Düzenleyen:
Kulisleri karıştıran iddia! Gül onu görünce adaylıktan vazgeçti

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabileceği konuşulan Gül'ün erken seçim kararının ardından ANAR'ın seçim anketinde Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini görmesi üzerine adaylıktan vazgeçtiği ileri sürüldü.

Yeni Çağ yazarı Ahmet Takan konuya ilişkin bugünkü yazısında Abdullah Gül’ün yakın çevresinden ulaştığı bilgileri aktardı.

Gül’ün, erken seçim karar açıklandıktan sonra İstanbul’da ‘çok özel bir görüşme’ yaptığını açıklayan Takan, “Anket şirketi ANAR’ın Genel Müdürü İbrahim Uslu, Abdullah Gül ile görüştü, elindeki son seçim anketlerini gösterdi” diye yazdı.

Buna göre Uslu’nun 'Erdoğan’ın ilk turda seçileceği' yorumunu yapmasından sonra ‘Gül’ün aday olmayacağını ima etti.

Takan şöyle devam etti:

“Yakın çevresi, Abdullah Gül’ün seçimler için çok kısa süre tanındığını da dikkate alarak aday olmayacağının kesinleştiğini ifade ediyor. Ben de diyebilirim ki; biraz iddialı olacak ama Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı olmayacak.”

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...