'Cep'ten gelen tehlike!

'Cep'ten gelen tehlike!

SAĞLIK Haberleri

Dr. Hakan Özörkmen erkeklerin manyetin alanlardan olumsuz etkilendiğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Özellikle erkeklerin manyetik alanlardan olumsuz etkilendiğini belirten Dr. Hakan Özörnek, "Uzun süre diz üstü bilgisayarları kucağında kullananlar, televizyoncular ile kurgu ve kamera servislerinde çalışanlar da önemli risk altında. Cep telefonları, 3G teknolojisi ile canlı yayına izin veren sırt çantaları da yaydıkları güçlü elektromanyetik alan nedeni ile kısırlık sebepleri arasında yer alıyor" diye ekledi. Çok sağlıklı olduğunu düşündüğümüz deniz ürünlerini dikkatli tüketmek gerektiğini bildiren Dr. Özörnek, "Özellikle dip balıkları ve kabuklu deniz ürünlerinin yerine soğuk denizlerden ve okyanuslardan gelen balıkların (somon gibi) tercih edilmesi daha doğru" dedi. nbsp;
ÇAY KAHVE ZARARLI
Dr. Özörnek, çay ve kahvenin fazlasının da üremeye engel olduğunu belirterek, "Yapılan araştırmalar günde 5 fincan ve daha fazla kahve tüketenlerde üreme oranlarının düştüğünü gösteriyor. Aynı şekilde günde 2 bardaktan fazla çay tüketimi de önerilmiyor" diye konuştu.
ZİYNETİ KOCABIYIK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...