HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sabunu lavaboda bırakanlara kötü haber

Düzenleyen: /
Sabunu lavaboda bırakanlara kötü haber
Banyo, Lavabo, Haber

SAĞLIK Haberleri

Kişisel bakımımız ve ihtiyaçlarımız için banyo oldukça önemli bir bölümdür. Banyoda oluşan nemli ve rutubet ortamından dolayı burayı istediğimiz kadar temizleyelim yeterli hijyeni çoğu zaman sağlamayız. Bu nedenden dolayı yaptığımız en büyük yanlışlardan biri, banyoda çeşitli eşyalarımızı bırakmak. Ancak daha sağlıklı ve hijyenik bir yaşam için bu eğilimimizden biran önce vazgeçmeliyiz.

Connecticut’taki Quinnipiac Üniversitesinden araştırmacılar, nerede tutulduğuna bakılmaksızın, banyoda bulunan diş fırçalarının %60’ında dışkıyla ilgili maddeler saptadılar. Bu, çok titiz olsanız da banyonuzda bazı bakterilerin çoğalmasına engel olamadığınız anlamına gelir.

Makyaj malzemeleri

Makyaj malzemelerinizi banyoda tutmak iyi bir fikir değildir. Büyük olasılıkla son kullanma tarihlerinden önce malzemeler bozulacaktır.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...